Ärendehantering

LiveChat har även ett inbyggt ärendehanteringssystem. Det innebär att du kan hantera alla aktiviteter från ett och samma ställe. Exempelvis om en fråga inte kan besvaras i en chatt så kan chatten eskaleras till ett ärende för att hanteras senare.

Källor

Det finns ett flertal olika alternativ för att skapa Tickets i LiveChat. Du kan skapa tickets direkt i systemet i samband med en chatt. Skulle du glömma at tskapa en ticket så kan du alltid göra det i efterhand genom chatthistoriken.

Du kan också även vidarebefordra din e-postadress för support direkt till LiveChat och då skapas det automatiskt en ny ticket för varje e-post som kommer.
Utöver det så kan du även få Facebook och Twitter att skapa tickets åt dig i LiveChat.

Interna kommentarer

När du samarbetar kring en ticket i LiveChat så finns det möjligheten att skriva interna kommentarer som inte är synliga för kunder.

Det innebär att ni inte behöver kommunicera utanför ärendet i andra system, utan kan hålla intern och extern kommunikation samlat på ett ställe.

Taggningar

För att underlätta hanteringen av Tickets så kan du tilldela en eller flera taggar för att tydliggöra vad ärendet avser. Det underlättar arbetet samt att det även möjliggör att ta fram statistik baserat på specifika taggar.

Betyg

Dina kunder kan betygsätta tickets för att på så sätt visa om de är nöjda med hanteringen av ärendet. Informationen kan användas till att plocka fram bra och dåliga tickets för att analysera dem i efterhand.

LiveChat kan automatiskt påminna kunder om att betygsätta tickets så att du får in så mycket information som möjligt.

Statistik och rapporter

LiveChat håller automatiskt reda på alla dina aktiviteter och visar dem i ett antal rapporter. Genom att använda dessa så kan du se vart dina tickets skapas, hur många som hanteras och om dina kunder är nöjd med den hjälp du erbjuder.

Fler funktioner

Starta en gratis testperiod!

5 minuter för att komma igång, testa licensnivån Team under 14 dagar, ingen betalningsinfo behövs