LiveChat för
Help Desks

Erbjud snabbare hjälp och väx över tid. Med LiveChat kan du hantera flera chattar samtidigt utan att låta någon vänta. Kunderna uppskattar smidigheten och dynamiken med chattar. Fokusera på kundnöjdheten med hjälp av de chatt-rapporter som finns och som beskriver hur du hanterar dina kunder. Chatt är mer effektivt än telefonsamtal och e-post - det är bevisat!

LiveChat för
E-handel

Öka värdet av dina besökare med 400%! Kunder som får hjälp direkt har en betydligt större tendens att lägga fler produkter i varukorgen och slutföra ett köp. För att förbättra dina marginaler ytterligare, integrera LiveChat med 3:e-partsprodukter för att mäta konverteringar och kundbeteenden.

LiveChat för
Bilhandel

Skaffa dig ett försprång över dina konkurrenter med LiveChat!
Hjälp dina kunder att konfigurera sin nya bil, välja rätt reservdel, eller om det behövs, boka en tid för service eller återkoppling. Skapa en helt ny kommunikationskanal för dina bilkunder och bli bäst i branschen. Samla all den information du behöver för att kunna erbjuda dina kunder bra stöd och service.

LiveChat för
IT-Tjänster

Använd ett och samma verktyg för support och försäljning.
Ge dina kunder möjligheten att välja vilken avdelning de vill kommunicera med och tilldela rätt personal automatiskt. Behöver du egenutvecklade integrationer? Inga problem, använd våra API:er för att samla all den information du behöver och skapa de automatiserade processer som du önskar för att förbättra kundnöjdheten och din effektivitet. Gör LiveChat till en integrerad del av dina affärer!

LiveChat för
Bank och Finans

Försäkra dig om att dina kunder inte väljer en annan finansiell lösning.. Ta hand om dina kunder och erbjud dem snabbare, och mer interaktiv, support via LiveChat. Hjälp dina kunder 24/7 och oroa dig inte för tidszoner och länder. Med några få enkla steg kan du underlätta för dina finansiella rådgivare och öka omsättningen för dina tjänster.

LiveChat för
Resebyråer

Ta hand om dina besökare på webben och chatta med dem om deras funderingar kring resor. Hjälp dem där behovet uppstår och öka sin försäljning direkt. LiveChat har hjälpt många resebyråer världen över att förbättra sin kundservice och sina konverteringsgrader. Kapa dina kostnader genom att nå en högre effektivitet via Chat jämfört med telefonsamtal och omvandla dina förfrågningar till bokningar!

LiveChat för
Rekrytering

Snabba upp rekryteringsprocessen genom att chatta med de som söker jobb. Svara på de initiala frågorna direkt och förbered dem för den kommande rekryteringsprocessen. Mät hur många av dina ansökningar som gått vidare från en chatt och ta även emot ansökningar när du är offline.

LiveChat för
Skolor och Universitet

Säkerställ att alla elever och deras föräldrar får svar på de frågor och funderingar som de har. Förbättra kommunikationen med dina elever, anpassa LiveChat till din verksamhet och förändra hur dialogen med elever och föräldrar sker. Självklart finns vi på plats för att assistera dig!

Starta en gratis testperiod!

5 minuter för att komma igång, testa licensnivån Team under 14 dagar, ingen betalningsinfo behövs