LiveChat applikationer för Mac och Windows

Logga in i LiveChat direkt när du startar din arbetsdag. Applikationerna som installeras på din dator kan startas automatiskt när du sätter igång din PC eller Mac. Med de inbyggda notifieringarna kommer du inte missa några händelser eller chattar. Applikationerna är utmärkt för de som jobbar hela dagarna med chat, ex i kundtjänst och support.

Det är inte chatt som koncept som skiljer oss från våra konkurrenter, självklart är det flera av våra konkurrenter som erbjuder chat till sina kunder. Det som skiljer oss är de möjligheter som LiveChat erbjuder vårat team med handläggare i och med sitt unika och användarvänliga gränssnitt, windowsapplikationen, direkt tvåvägskommunikation, avancerade sökfunktioner och snabb analys av chatthistorik gör LiveChat till avgörande del i vår verksamhet.

Gavin Pereira, Managing Director från Check-in-London

Håll kontakten när du inte är på ditt kontor via mobila LiveChat appar

Erbjud snabb och personlig service även när du är på språng. LiveChat-apparna för iOS och Android hjälper dig att chatta med dina kunder oavsett var du är. De här apparna är till för dig som vill vara mobil, delar av- eller hela dagen.

Vi använder oss av iOS- och Android-apparna för att vara nära våra kunder. Exempelvis kan vi supporta viktiga kunder sent på kvällarna genom att skicka korta snabba chattar för att svara på frågor och för att boka uppföljningssamtal den kommande dagen. Du kan inte ana vilket intryck det gör på någon som besöker vår webb när det är sent på kvällen och ett meddelande med texten "Hej, är det något jag kan hjälpa dig med?" visas.

Tony Palazzo, VP of Marketing från Logical Position

LiveChats webbapplikationer fungerar i alla webbläsare och enheter

Skriv in LiveChats webbadress, tryck enter och du är redo för att chatta. LiveChat är en säker och molnbaserad lösning för kundkommunikation. Du behöver inte installera något. Fungerar i alla webbläsare.

Starta en gratis testperiod!

5 minuter för att komma igång, testa licensnivån Team under 14 dagar, ingen betalningsinfo behövs